fbpx
Platforma e Mësimit Online

Mësoj diçka
nga kudo.

Siç është parë

logo_1
logo_4
logo_3
logo_2

Çfarë doni të mësoni sot?

Gjuhë

Subjektet

aftësitë

MyCoolClass KIDS
Fëmijët MyCoolClass

Më i ftohti

Mënyra për të mësuar!

Argëtohuni dhe mësoni!

Personalizuar një për një mësime dhe kurse përfshirëse në grup vetëm për fëmijët! 

Gjeni mësuesin e përsosur me mësime private individualisht ose me grupe emocionuese në grup që i përshtaten nevojave të fëmijës tuaj. Mësuesit tanë kuptojnë se si mësojnë fëmijët dhe japin mësime tërheqëse duke përdorur një larmi mjetesh, kukulla dhe lojëra.

 

Qoftë ndërtimi i aftësive të forta gjuhësore, mësimi i një instrumenti,
ose krijimi i artit, MyCoolClass do të ndihmojë fëmijën tuaj të zhvillojë aftësitë e nevojshme për një të ardhme të suksesshme
.
 

Përveç të qenit mjaft i lezetshëm, të gjithë mësuesit tanë janë profesional edukatorët dhe Ekspertët në mësimin e fëmijëve.

Klasa individuale

Merrni mësime private një për një të përshtatura për të rritur besimin dhe përmirësuar aftësitë gjuhësore. Mësuesit tanë kanë njohuri, përvojë dhe mjete për ta mbajtur fëmijën tuaj të angazhuar duke përdorur një larmi lojërash, mjetesh mbështetëse dhe më shumë.

Mësimet në grup

A e do fëmija juaj artin, vallëzimin, muzikën, shkencën apo leximin? Ne ju garantojmë se mund të gjeni kursin e përsosur. Shikoni klasat tona unike në një larmi temash dhe lëndësh, duke mësuar me miq të rinj në të gjithë botën!

Komuniteti Global

Ndryshe nga platformat e tjera mësimore, të gjithë mësuesit tanë zotërojnë kolektivisht organizatën MyCoolClass.
Si një kooperativë punëtore, modeli ynë i biznesit tërheq mësuesit më të mirë nga e gjithë bota që plotësojnë standardet më të larta.

Flisni Si Shef

Më mirë anglisht për

Biznes më i Mirë.

Biznesi MyCoolClass Anglisht

Anglishtja hap dyert dhe tregjet!

Le ta pranojmë. Anglishtja është gjuha ndërkombëtare e biznesit.

 Pavarësisht nëse punoni për një kompani ndërkombëtare, dëshironi të diversifikoni tregun tuaj,
ose të lëvizni jashtë vendit, të qenit një folës i sigurt i gjuhës angleze ju jep një avantazh. 


MyCoolClass përmban instruktorët më të kualifikuar dhe me përvojë
nga e gjithë bota që specializohen në anglisht biznesi.
Të gjithë mësuesit janë profesionistë të certifikuar dhe ofrojnë mësime të personalizuara
dhe angazhimin e kurseve të garantuara për të përmirësuar tuajin aftesi komunikimi dhe ndërto besimi. 

 

Biznes i vogël

A punoni në një industri të tillë si mikpritja ose shitjet dhe marketingu dhe keni nevojë të komunikoni në gjuhën angleze? Mësuesit tanë me përvojë të gjuhës angleze të biznesit do t'ju ndihmojnë të lulëzoni në një mjedis konkurrues ndërkombëtar.

Përgatitja e testit

Dëshmia e aftësisë angleze është një avantazh i fortë dhe ndonjëherë kërkohet nga universitetet dhe punëdhënësit. MyCoolClass ka mësues të specializuar në përgatitjen për IELTS, TOEFL, provimet e Kembrixhit dhe më shumë.

Lëvizja jashtë vendit

Pavarësisht nëse po shkoni në Barcelonë, Paris ose Los Angeles, mësimi i gjuhës lokale do ta bëjë jetën më të lehtë. MyCoolClass ka mësues në mbi 15 gjuhë për t'ju ndihmuar të zhvilloni aftësitë që ju nevojiten për të lulëzuar në një vend të ri.

LIBR A Demo FALAS TODAY!

Si funksionon kjo gjë?

Gjej një Mësues

Ne kemi shumë mësues të kualifikuar nga të cilët ju mund të zgjidhni. Shikoni profilet dhe videot për të gjetur një mësues që ju përshtatet më së miri.

1

Librin Tuaj Klasë

Mësoni kur dëshironi. Libër
një ditë dhe kohë për t'iu përshtatur orarit tuaj.

2

fillim Mësim

Thjesht hyni në klasë dhe lini aventurën tuaj të të mësuarit të fillojë! 

3

Edukatorë 100% të Verifikuar Profesionistë

 

MyCoolClass pranon vetëm edukatorët më të kualifikuar nga e gjithë bota. Të gjithë mësuesit duhet të përfundojnë një proces verifikimi me 4 hapa të kryer nga ekipi ynë. Mësuesit duhet të pajtohen me një kontroll të historisë kriminale para se të japin mësim në platformë. Ne garantojmë që të gjithë mësuesit tanë të përmbushin standardet më të larta.  
  • Verifikimi i Identitetit
  • Verifikimi i Certifikatës
  • Demo Verifikimi
  • Verifikimi i trajnimit

MyCoolClass ofron trajnime të vazhdueshme të zhvillimit profesional për të ndihmuar mësuesit tanë të jenë më të mirët që mund të jenë.