fbpx

Kebijakan Privasi

Sugeng rawuh ing MyCoolClass!

Kita ngurmati hak privasi sampeyan.

Kebijakan Privasi iki ditrapake kanggo panggunaan https://mycoolclass.com, https://school.mycoolclass.com, https://coop.mycoolclass.com, https://pl.mycoolclass.com, https://es.mycoolclass.comhttps://hk.mycoolclass.comhttps://members.mycoolclass.com  ("Situs Web"). Sampeyan ngandhani (pelanggan lan Anggota Guru) apa sing bakal diarepake nalika kita nglumpukake informasi babagan sampeyan, lan apa hak sampeyan babagan koleksi informasi sampeyan. Iki diwenehake miturut kewajiban kita miturut Undhang-undhang Perlindhungan Data UK 2018 lan Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) UE.

Kita wis milih ngrumusake Kebijakan Privasi miturut Undhang-undhang Perlindhungan Data UK 2018 lan Peraturan Perlindungan Data Umum UE amarga loro Undhang-undhang Privasi iki nawakake standar paling dhuwur ing syarat Perlindhungan Data lan bisa uga ngluwihi standar sing dibutuhake ing wilayah sampeyan yen sampeyan manggon ing njaba Inggris lan UE.

Kita ora bakal nglumpukake informasi sing bisa dingerteni dhewe babagan sampeyan kajaba manawa nanggepi sampeyan nggunakake situs web utawa aktif ngubungi kita utawa ndhaptar salah sawijining produk layanan online. Keamanan informasi sing dingerteni pribadi penting banget kanggo kita.

Kebijakan Privasi iki ajeg ditinjau kanggo mesthekake yen terus ngladeni kepentingan privasi lan duwe hak kanggo nganyari kaya sing dianggep perlu.

Coba waca Kebijakan Privasi iki kanthi tliti. Kudu diwaca bareng karo Ketentuan MyCoolClass lan Kebijakan Cookie. Kajaba ditetepake, istilah sing digunakake duwe arti sing padha karo ing Ketentuan.

Yen sampeyan duwe pitakon, komentar, utawa keluhan babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kita ing rincian kaya ing ngisor iki.

1. Babagan Kita

Ing Kebijakan Privasi iki, referensi kanggo "kita" utawa "kita" kanggo MyCoolClass Co-Operative Limited. Kita wis ndaftar ing Inggris minangka masyarakat miturut Undhang-undhang Koperasi lan Komunitas Manfaat Komunitas 2014. Reg No. RS004790.

2. Informasi apa sing dikoleksi

2.1. Ndhaptar karo MyCoolClass

Siswa: Nalika ndhaptar Situs Web MyCoolClass, nggawe lan nganyari profil Peserta, lan / utawa nalika sampeyan tuku Kelas utawa Kursus Online ing situs web, kita bakal nglumpukake informasi ing ngisor iki:

  • Jeneng, alamat email, umur (wajib)
  • Alamat omah, tanggal lahir, nomer telpon, negara kewarganegaraan (dibutuhake kanggo kursus tartamtu)
  • Data pribadi liyane yen sampeyan milih ndhaptar akun MyCoolClass liwat situs pihak katelu kalebu Facebook lan Google lan wis nyedhiyani informasi pribadi ing platform kasebut.
  • Informasi kertu kredit / debit
  • Data sing ana gandhengane karo panggunaan situs web lan dhaptar ing Kelas lan Kursus Online
  • Informasi sing diwenehake nalika sampeyan cocog karo kita (kalebu liwat survey)

Informasi sing diwenehake saka sumber pihak katelu, kayata Facebook utawa Google utawa Mitra sing bisa ngundang sampeyan menyang kelas utawa kursus tartamtu.

Guru: Yen sampeyan dadi Guru sing nggunakake situs web kanggo dadi anggota Koperasi Guru, kita bakal nglumpukake informasi ing ngisor iki:

  • Jeneng, alamat email
  • Kabangsan, negara papan dununge lan basa sing digunakake.
  • Subjek utama sing sampeyan mulang.
  • Kelompok umur siswa sing mulang.
  • Ukuran kelas sing mulang.
  • Informasi tambahan babagan kualifikasi sampeyan bakal dijaluk ing proses pra-kualifikasi lan kanthi kapisah kanggo ngrampungake formulir pra-kualifikasi ing situs web kita.

2.2. Perjalanan sinau
Siswa: Nalika sampeyan melu Kelas Online utawa melu salah sawijining Kursus, kita bisa nglumpukake lan nyimpen informasi tambahan ing ngisor iki:

  • komentar sing sampeyan kirim kanthi sukarela nalika melu diskusi online karo pendhidhikan Kelas / Kursus lan Pelajar liyane sajrone Kelas / Kursus.
  • komunikasi email karo MyCoolClass kanggo njaluk dhukungan pangguna utawa ngirim pitakon sing ana gandhengane karo Kelas / Kursus, sampeyan bisa mlebu.
  • konten sing dikirimake sajrone Kelas / Kursus, kayata tugas tinulis, kuis, lan ujian, lan asil pambiji.
  • data lan dokumentasi sing sampeyan kirimake kanggo verifikasi identitas sing dibutuhake kanggo entuk sertifikat utawa akreditasi akademik. Kabeh verifikasi identitas ditindakake ing omah dening MyCoolClass.
  • tanggepan sing sampeyan tanpo pekso diwenehake menyang MyCoolClass, pendhidhikan Kelas / Kursus, utawa ing kuesioner, survey, utawa riset Guru sing sampeyan melu ing kelas / Kursus

2.3. Nyuwun informasi tambahan babagan Kelas / Kursus MyCoolClass

Kita nglumpukake informasi saka pengunjung menyang situs web sing nyebutake minat karo Kelas Online utawa Kursus tartamtu lan pengin dihubungi guru sing nawakake Kelas utawa Kursus liwat situs web kita. Informasi (gumantung umur para siswa) bisa uga kalebu:

  • Jeneng, alamat email, siswa lan / utawa wong tuwa utawa wali sing gumantung karo umur siswa.
  • Latar mburi pendhidhikan, latar mburi lapangan kerja, alamat, negara papan dununge lan nomer telpon

2.4. Ngakses Situs Web

Yen sampeyan ngakses situs web, kita bisa nggunakake cookie kanggo nglacak, nglumpukake, lan nggabungake informasi babagan panggunaan situs web, kalebu kaca sing wis dibukak, URL tartamtu sing nggawa sampeyan menyang situs web, lan tautan sing dipasang ing situs web sing sampeyan duwe diakses Informasi kasebut bisa uga kalebu alamat IP, lan informasi sing dikoleksi dening cookie. Iki uga kalebu informasi kayata wektu lan dawa kunjungan menyang kaca tartamtu ing situs web lan informasi interaksi kaca. Kanggo informasi luwih lengkap babagan panggunaan cookie, waca Kebijakan Cookie.

3. Kepiye cara nggunakake informasi sampeyan

3.1. Nalika nyedhiyakake layanan lan produk online kanggo sampeyan, kita bakal nglumpukake, nyimpen, lan nggunakake informasi pribadi kanggo tujuan ing ngisor iki:

3.1.1. kanggo ngatur akun Peserta utawa akun Guru.

3.1.2. kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis.

3.1.3. kanggo ngirim kabar email lan nganyari babagan Kelas lan Kursus sing didaftarkan utawa anak sampeyan.

3.1.4. yen sampeyan njupuk Kursus kanggo akreditasi akademik, sertifikasi profesional lan / utawa pangenalan formal pembelajaran liyane, kanggo ngidini universitas utawa institusi liyane ngawasi lan nglacak kemajuan sampeyan, kanggo menehi sampeyan pangakuan sing relevan yen ditrapake, lan kanggo kontak langsung karo sampeyan babagan kemajuan lan ngrampungake Kursus.

3.1.5. kanggo ngubungi sampeyan kadang-kadang supaya bisa ngajak sampeyan nuduhake pendapat lan pengalaman karo MyCoolClass, lan nerbitake ulasan lan rating pelanggan saka Kursus ing Situs web utawa saluran media liyane.

3.1.6. kanggo tujuan pemasaran, sampeyan menehi idin kanggo nampa komunikasi pemasaran, sing kalebu komunikasi email lan / utawa telpon kanthi informasi, warta, lan tawaran Kelas lan Kursus ing situs web.

3.1.7. kanggo nggawe basis data calon pelanggan kanthi cocog karo data demografi saka informasi depersonalisasi sampeyan karo anggota masarakat umum.

3.1.8. nggunakake informasi sampeyan ing format gabungan kanggo ngenali tren ing situs web lan tren ing database pelanggan. Kita bisa nggunakake informasi iki kanthi format gabungan lan anonim kanggo ngembangake lan nambah konten kita.

3.1.9. kanggo nuduhake data pangguna umum karo panyedhiya Kursus Online (Guru Anggota Kita) kanggo riset sing ana gandhengane karo pendhidhikan online (kaya sing wis ditemtokake ing ngisor iki);

3.2. Kita nggunakake cookie kanggo nglumpukake informasi sing gegandhengan karo panggunaan situs web kanggo ngaktifake, njaga lan ningkatake fungsi situs web lan kualitas produk lan layanan. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Cookie.

4. Sapa sing bisa dituduhake informasi babagan

4.1. Kanggo tujuan ing ndhuwur, kita bisa nuduhake informasi karo pihak katelu ing ngisor iki. Elinga manawa panggunaan data pihak katelu saka data pribadi sampeyan bakal diatur karo kabijakan privasi dhewe lan nuwuhake kewajiban kapisah miturut undang-undang perlindungan data sing ditrapake. Disaranake sampeyan mriksa kanthi tliti kabijakan privasi pihak katelu sing bisa ditrapake kanggo sampeyan.

4.2. Pihak katelu sing bisa nampa informasi sampeyan kalebu:

4.2.1. panyedhiya layanan pembayaran (i) PayPal (UK) Winates, (ii) Wicaksana; lan (iii) Stripe Inc.; (iv) Payoneer

4.2.2 panyedhiya platform manajemen sekolah online (i) Ayotree

4.2.3. panyedhiya pambiji lan layanan menehi tandha nalika sampeyan ndhaptar pambiji utawa ngirim tugas kanggo menehi tandha sing ana gandhengane karo Kursus Online;

4.2.5. panyedhiya layanan manajemen hubungan pelanggan (Ayotree) (sing ngidini, contone, ngirim komunikasi email khusus menyang sampeyan); kabeh hubungan pelanggan dikelola ing omah.

4.2.6. panyedhiya layanan panyimpenan lan manajemen file.

4.2.7. mitra review lan rating pihak katelu, (Google) sing nulungi kita nglumpukake lan moderat apa wae review lan rating sing bisa dipilih kanggo nyedhiyakake Konten lan Kursus Online;

4.2.8. Entitas apa wae sing dadi kewajiban ngumumake utawa nuduhake informasi sampeyan supaya bisa netepi kewajiban legal, utawa kanggo ngetrapake utawa ngetrapake Ketentuan lan sarat ukum liyane; utawa kanggo nglindhungi hak, properti, utawa keamanan, pangguna, utawa liyane. Iki kalebu ijolan informasi karo perusahaan lan organisasi liyane kanggo tujuan nglindhungi penipuan lan nyuda resiko kredit.

5. Kepiye Guru bisa nggunakake informasi sampeyan

5.1 Sawise sampeyan ndaftar karo MyCoolClass, kita bisa nggunakake data sampeyan kanggo nemtokake level minat sing bisa didaftar ing kursus liyane sing ditawakake para guru.

5.3. Guru kita uga bisa masang link ing materi Kursus Online utawa ing email sing ana gandhengane karo Kursus, lan tautan kaya ngono yen dipilih bakal nggawa sampeyan saka situs web MyCoolClass lan nggawa sampeyan menyang situs web pihak katelu, sing tanggung jawab guru kasebut. Yen sampeyan dijaluk ngirim informasi pribadi ing situs web pihak katelu, koleksi informasi kasebut ora bakal dilindhungi dening Kebijakan Privasi iki lan sampeyan kudu ngerti syarat lan katemton lan kabijakan privasi situs web pihak katelu sadurunge ngirim informasi Sampeyan ora diwajibake ngirim informasi apa wae ing situs web pihak katelu minangka syarat kanggo nerusake Kelas Online utawa Kursus ing Situs Web MyCoolClass, lan keputusan sampeyan ora menehi informasi ing situs web pihak katelu ora bakal mengaruhi kemajuan sampeyan utawa tandha ing kelas utawa kursus.

6. Basis Hukum kanggo Ngolah Informasi Sampeyan

Kita duwe sawetara basis hukum kanggo nglumpukake lan nggunakake informasi pribadi sing dijelasake ing ndhuwur. Yaiku:

6.1. Yen nggunakake informasi pribadi sampeyan perlu kanggo nindakake kewajiban miturut kontrak karo sampeyan (kalebu menehi sampeyan akses menyang Kelas Online lan Kursus ing situs web sing wis sampeyan daftarkan lan / utawa tuku).

6.2. Yen sampeyan duwe idin eksplisit kanggo nglumpukake, nyimpen, lan nggunakake informasi kanggo tujuan tartamtu, kalebu ing ngendi sampeyan setuju nampa komunikasi pemasaran lan promosi kanggo produk ing situs web.

6.3. Yen nggunakake informasi pribadi sampeyan dibutuhake kanggo nggayuh kepentingan sah MyCoolClass utawa kepentingan sah saka pihak katelu kayata panyedhiya Kelas / Kursus, anggere kapentingan kasebut ora kabotan karo kepentingan sampeyan, hak dhasar, utawa kebebasan. Contone, kita kudu nggawe manawa ing kasus kasebut sampeyan ngarep-arep supaya informasi pribadi sampeyan digunakake, lan bakal menehi pengaruh minimal ing privasi pribadi. Kepentingan sing sah yaiku:

6.3.1. kanggo nglakokake bisnis saben dinane, kalebu ngoperasikake situs web kanthi fungsi sing nawakake produk pendidikan online.

6.3.2. kanggo nggawe hubungan karo sekolah, perguruan tinggi, universitas, lan institusi liyane ing sektor pendidikan online.

6.3.3. kanggo mesthekake yen nyedhiyakake layanan pelanggan kanthi dhuwur liwat komunikasi lan tanggepan pelanggan menyang pitakon pelanggan.

6.3.4. kanggo nandur modal, nyoba lan nggulung produk Kelas utawa Kursus anyar sing kita yakin bakal nguntungake para pelanggan utawa calon pelanggan.

6.3.5. nglacak lan njamin ngrampungake kewajiban kontrak.

6.3.6. nindakake riset pasar lan pangembangan bisnis.

6.3.7. kanggo mbukak situs web kita.

6.3.8. kanggo nimbang aplikasi anggota guru, yen sampeyan ndhaptar dadi anggota koperasi guru kita.

7. Panyimpenan lan Keamanan Informasi

7.1. Kabeh informasi disimpen ing server sing aman. Nalika ndhaptar, kita bakal njaluk milih sandhi sing ngidini sampeyan ngakses Kelas Online, Kursus lan Konten. Sampeyan tanggung jawab kanggo njaga rahasia tembung iki. Kita njaluk sampeyan ora nuduhake sandhi iki karo sapa wae.

7.2. Kajaba iku, kita (utawa pihak katelu sing tumindak atas jenenge) uga bisa nyimpen utawa ngolah informasi sing dikumpulake babagan sampeyan ing negara-negara ing njaba Inggris utawa Wilayah Ekonomi Eropa, sing bisa uga duwe standar perlindungan data sing beda tinimbang ing Inggris lan Uni Eropa. Khusus, server sing digunakake dening situs web kita dununge ing Bulgaria (Negara Uni Eropa) lan kita kerja karo panyedhiya Kursus (guru) saka saindenging jagad. Kita wis nemtokake langkah-langkah keamanan teknis lan organisasi kanggo nyegah ilang utawa ora sah ngakses informasi pribadi sampeyan. Nanging, nalika nggunakake upaya paling apik kanggo njamin keamanan data, dadi tanggung jawab sampeyan kanggo njupuk keputusan kanggo nggunakake layanan lan produk utawa yen kuwatir babagan penanganan data mbutuhake sampeyan ora nggunakake Situs web

8. Retensi Data

8.1. Kita nyimpen informasi pribadhi sing dikoleksi saka sampeyan yen kudu ditindakake bisnis sah (umpamane, kanggo menehi layanan sing sampeyan njaluk utawa tundhuk karo sarat ukum, pajak utawa akuntansi sing ditrapake).

8.2. Yen ora duwe bisnis sing sah kudu ngolah informasi pribadi sampeyan, kita bakal mbusak utawa anonim utawa, yen ora bisa ditindakake (kayata, amarga informasi pribadi sampeyan wis disimpen ing arsip cadangan), mula kita bakal aman informasi pribadi lan isolasi saka proses luwih lanjut nganti bisa ngilangi.

9. Hak Sampeyan

9.1. Sampeyan minangka Peserta Siswa utawa Guru duwe hak nglindhungi data ing ngisor iki:

9.1.1. Sampeyan bisa nyunting rincian pribadi liwat kaca profil nalika pengin. Kita njaga prosedur supaya bisa ngonfirmasi manawa informasi pribadi sampeyan tetep bener lan paling anyar lan menehi sampeyan kesempatan kanggo milih utawa ora pengin entuk materi saka kita utawa mitra.

9.1.2. Kajaba iku, sampeyan bisa mbantah proses informasi pribadi sampeyan, njaluk diwatesi pangolahan informasi pribadi sampeyan utawa njaluk portabilitas informasi pribadi sampeyan. Maneh, sampeyan bisa nggunakake hak kasebut kanthi ngubungi kita nggunakake rincian kontak sing diwenehake ing "Hubungi MyCoolClass" judhul ing sikil situs web kita.

9.1.3. Sampeyan bisa langganan komunikasi email tartamtu kanthi ngetutake link Unsubscribe ing komunikasi email kasebut dhewe. Sampeyan uga bisa nganyari informasi pribadi kanthi mlebu menyang situs web lan ngunjungi kaca akun Peserta Pesen utawa Guru lan ngganti pilihan komunikasi. Sampeyan uga bisa ngirim email menyang [email dilindhungi] kanggo ngakses, mbenerake, utawa nganyari informasi pribadi sampeyan ing sistem kami. Kita bakal mangsuli saben email kanthi cepet.

9.1.4. Kajaba iku, yen kita wis nglumpukake lan ngolah informasi pribadi sampeyan adhedhasar idin, sampeyan bisa narik idin kapan wae. Mundur idin sampeyan ora bakal mengaruhi proses pangolahan sing ditindakake sadurunge mundur saka idin, uga ora bakal mengaruhi pangolahan informasi pribadi sing ditindakake kanthi gumantung ing proses pamrosesan sing sah kajaba idin.

9.1.5. Yen sampeyan duwe pitakonan sing gegandhengan karo privasi utawa masalah sing ora bisa dirampungake, sampeyan bisa ngubungi kita nggunakake informasi sing diwenehake ing ngisor iki.

9.1.6. Sampeyan duwe hak sambung marang panguwasa perlindungan data babagan koleksi lan panggunaan informasi pribadi sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi otoritas perlindungan data lokal.
Detil kontak kanggo panguwasa perlindungan data ing Inggris, Wilayah Ekonomi Eropa, Swiss lan negara-negara non-Eropa tartamtu kalebu AS lan Kanada kasedhiya kene.

10. Anak

Kita nganggep tanggung jawab legal kanggo nglindhungi privasi bocah. Siji-sijine informasi sing bisa dikumpulake babagan bocah ing umur 13 taun yaiku jeneng pisanan bocah lan umure; iki supaya kelas lan bahan pembelajaran sing cocog karo umur bisa diwenehake marang bocah kasebut.
Wong tuwa utawa wali bisa ndhaptar bocah ing umur 13 taun kanggo sinau online liwat situs web; kanggo nindakake iki, wong tuwa utawa wali kudu ndhaptar akun lan nambahake anake (akun) menyang akun kasebut kanggo ngakses kelas lan kursus online.
Bocah-bocah umur 13 taun ora bisa nggawe akun dhewe ing situs web. Sembarang bocah ing sangisoré 13 taun sing nyoba nggawe akun sing independen saka wong tuwa utawa biyunge bakal mbusak akun lan data pribadine saka basis data Peserta.
Kita ngarepake wong tuwa utawa biyung kanggo ngawasi panggunaan situs web anak. Bocah kasebut ora bakal diwenehi Kaca Profil lan kabeh data sing ana gandhengane karo panggunaan situs web bocah kasebut bakal diwenehake menyang wong tuwa utawa Kaca Profil Guardian.

11. Cookies

Situs web kita nggunakake cookie. Cookie minangka file cilik sing disimpen ing hard drive komputer sing digunakake kanggo nglumpukake informasi pribadi. Sampeyan bisa milih nolak cookie nanging, yen sampeyan nindakake, sawetara fungsi situs web utawa Kursus Online bisa uga ora kasedhiya kanggo sampeyan.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie, kalebu rincian liyane babagan apa lan cara nolak, waca Kebijakan Cookie.

12. Rincian kontak

MyCoolClass Co-Operative Winates
FAO: Petugas Perlindhungan Data
E-mail: [[email dilindhungi]]

13. Nganyari Kebijakan Privasi iki

Kita bisa nganyari utawa ngowahi Kebijakan Privasi iki saben wektu, kanggo netepi undang-undang, sesuai karo praktik paling apik ing industri, utawa kanggo memenuhi syarat bisnis sing ganti. Any update utawa amandemen bakal dikirim ing situs web. Kanthi terus ngakses situs web, nggunakake Kursus lan Konten Online, lan / utawa nyedhiyakake konten sing gegandhengan karo Kursus Online lan Konten, sampeyan bakal dianggep nampa Kebijakan Privasi kaya sing diowahi nalika akses lan panggunaan sampeyan. Nalika MyCoolClass ngupayakake nyedhiyakake versi terjemahan babagan kabijakan, kabeh basa liyane kajaba Inggris ora bakal dianggep resmi lan ora bisa njamin akurasi terjemahan otomatis.

 

Kaca iki pungkasan dianyari September 2021

Enggo bareng KomunitasInvestasi ing Masa Depan Pendidikan Online

Tulung kita nantang industri eksploitatif kanthi mbangun platform sing diduweni dening guru, dudu perusahaan.

Dadi anggota investor dina iki!

Share This