fbpx

Kebijakan Cookie

Apa cookie?

Cookie minangka bagean data (file teks) cilik sing situs web - nalika dikunjungi pangguna - njaluk browser kanggo nyimpen ing piranti sampeyan kanggo ngelingi informasi babagan sampeyan, kayata preferensi basa utawa informasi login. Cookie kasebut ditemtokake dening kita lan diarani cookie pihak pertama. Kita uga nggunakake cookie pihak katelu - yaiku cookie saka domain sing beda karo domain situs web sing sampeyan kunjungi - kanggo upaya pariwara lan pemasaran.

Kita nggunakake cookie amarga sawetara alasan

  • kanggo mbukak komponen penting situs web MyCoolClass,
  • kanggo nambah pengalaman nggunakake MyCoolClass,
  • supaya luwih ngerti carane wong nggunakake situs web. Iki uga kalebu kuki saka situs web media sosial pihak katelu.

 

Sampeyan kudu maca Kebijakan Cookies iki kanthi Syarat lan Kebijakan Privasi.

 

Preferensi cookie

Sampeyan bisa ngganti setelan cookie kapan wae kanthi ngetutake pandhuan ing sisih ngisor kaca ing bagean "Atur cookie".

 

Apa sing kanggo cookie?

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacakan liyane kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • Kanggo nganalisis cara pengunjung, sampeyan situs web
  • Kanggo nganalisis popularitas kelas lan kursus

Kanggo mbantu kita nggawe pangapikan fungsi lan konten ing situs web

Ngatur pilihan cookie sampeyan

Sampeyan bisa nggunakake preferensi cookie ing situs web MyCoolClass, lan sampeyan uga pengin ngontrol cookie liwat setelan browser web. Umume browser web ngidini ngontrol sawetara cookie. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan cookie, kalebu cara ndeleng cookie sing wis disetel, bukak www.aboutcookies.org utawa www.allaboutcookies.org

 

Temokake cara ngatur cookie ing browser populer:

Kanggo nemokake informasi sing gegandhengan karo browser liyane, bukak situs web pangembang browser.

Kanggo milih ora dilacak Google Analytics ing kabeh situs web, bukak  http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Enggo bareng KomunitasInvestasi ing Masa Depan Pendidikan Online

Tulung kita nantang industri eksploitatif kanthi mbangun platform sing diduweni dening guru, dudu perusahaan.

Dadi anggota investor dina iki!

Share This