fbpx
Ndhukung LGBTQ+ Ora Dadi Politik

Ndhukung LGBTQ+ Ora Dadi Politik

Iki Wulan Pride, lan aku bubar ngelingake yen nuduhake tembung sing apik lan gendera LGBTQ + minangka pratelan politik. Pangeling iki teka saka individu "homophobic" sing mbatalake dhukungan saka organisasi sing nyengkuyung hak LGBTQ +. Secara pribadi, aku wis ...
Carane Sinau Basa Kapindho Ngganti Uripku

Carane Sinau Basa Kapindho Ngganti Uripku

Sinau carane nganggo basa liya bisa ngowahi urip sampeyan kanthi pirang-pirang cara. Saka mbukak kesempatan kerja, golek kanca internasional, utawa nonton film manca tanpa subtitle, akeh kaluwihan dadi dwibahasa.Panaliten anyar nuduhake yen wong sing ngerti ...
Enggo bareng KomunitasInvestasi ing Masa Depan Pendidikan Online

Tulung kita nantang industri eksploitatif kanthi mbangun platform sing diduweni dening guru, dudu perusahaan.

Dadi anggota investor dina iki!