fbpx
Platform Pembelajaran Online

sinau Apa wae
saka ngendi wae.

Minangka katon ing

logo_1
logo_4
logo_3
logo_2

Apa sing pengin sampeyan sinau dina iki?

Basa

Subyek

Skills

Bocah-bocah cilik MyCoolClass
MyCoolClass Kids

Paling Keren

Cara Sinau!

Seneng-seneng lan sinau!

Pawulangan siji-kanggo-siji lan kursus kelompok sing nyenengake mung kanggo bocah-bocah!

Temokake guru sing sampurna kanthi pawulangan pribadi utawa kelas klompok sing nyenengake sing cocog karo kabutuhan anak. Guru kita ngerti carane bocah sinau lan menehi pelajaran sing nyenengake kanthi akeh peraga, wayang, lan dolanan.

 

Apa iku mbangun katrampilan basa sing kuwat, sinau instrumen, utawa nggawe seni, MyCoolClass bakal mbantu anak sampeyan ngembangake katrampilan sing dibutuhake kanggo masa depan sing sukses.
 

Guru kita ora mung apik banget, nanging uga pendidik profesional lan ahli ngajar bocah-bocah.

Kelas individu

Njupuk pelajaran pribadi siji-siji kanggo nambah kapercayan lan nambah katrampilan basa. Guru kita duwe kawruh, pengalaman lan alat kanggo melu anak karo macem-macem game, peraga lan akeh liyane.

Piwulang klompok

Apa anak sampeyan seneng seni, tari, musik, ilmu pengetahuan, utawa maca? Kita manawa sampeyan bakal nemokake kursus sing sampurna. Priksa kursus unik kita ing macem-macem topik lan subjek, lan sinau karo kanca anyar saka sak ndonya!

Komunitas Global

Ora kaya platform sinau liyane, MyCoolClass diduweni bebarengan dening kabeh guru kita. Minangka koperasi buruh, model bisnis kita narik kawigaten para guru paling apik saka saindenging jagad sing cocog karo standar industri sing paling dhuwur.

Ngomong Kaya Boss

Inggris sing luwih apik kanggo

Bisnis sing luwih apik.

Bisnis Inggris MyCoolClass

Inggris mbukak lawang lan pasar!

Ayo ora bocah dhewe. Inggris minangka basa bisnis internasional.

Apa sampeyan lagi kerja ing perusahaan internasional, diversifikasi pasar, utawa
obah ing luar negeri, yen sampeyan nganggo basa Inggris kanthi yakin, sampeyan ana ing kauntungan. 


MyCoolClass nduweni guru sing paling mumpuni lan berpengalaman saka sak ndonya
sing spesialis ing Inggris bisnis.

Kabeh guru minangka profesional sing disertifikasi lan nawakake pelajaran khusus lan kursus sing menarik
dijamin nambah katrampilan komunikasi lan nambah kapercayan.

 

Sales & Marketing

Apa sampeyan kerja ing industri kaya perhotelan utawa dodolan lan pemasaran lan kudu komunikasi nganggo basa Inggris? Guru basa Inggris Bisnis sing berpengalaman bisa mbantu sampeyan sukses ing lingkungan internasional sing kompetitif.

Preparation test

Nuduhake keahlian ing basa Inggris minangka aset gedhe lan kadhangkala dibutuhake dening universitas lan majikan. MyCoolClass duwe guru sing spesialis ing persiapan kanggo ujian IELTS, TOEFL, Cambridge, lan liya-liyane.

Pindhah ing luar negeri

Apa sampeyan pindhah menyang Barcelona, ​​​​Paris, utawa Los Angeles, sinau basa lokal bakal nggawe urip luwih gampang. MyCoolClass duwe guru ing luwih saka 15 basa kanggo mbantu sampeyan ngembangake katrampilan sing dibutuhake supaya bisa sukses ing negara anyar.

BUKU A DEMO GRATIS Saiki!

Carane ora iku bisa?

Golek a guru

Kita duwe akeh guru qualified kanggo sampeyan milih saka. Priksa profil lan video kanggo nemokake guru sing paling cocog karo sampeyan.

1

Pesen Sampeyan kelas

Sinau nalika sampeyan pengin.
Book dina lan wektu sing cocog karo jadwal sampeyan.

2

Mulai Learning

Cukup mlebu kelas lan ayo petualangan sinau diwiwiti!

3

100% Pendidik Profesional Kualifikasi

 

MyCoolClass mung nampa guru paling qualified saka sak donya. Kabeh guru kudu ngliwati proses vetting 4 tahap sing ditindakake dening tim kita. Sadurunge bisa mulang ing platform kasebut, dheweke kudu setuju mriksa latar mburi kriminal. Kita njamin yen kabeh guru kita ketemu standar paling dhuwur.
  • Verifikasi Identitas
  • Verifikasi Sertifikat
  • Verifikasi Demo
  • Verifikasi Latihan

MyCoolClass nyedhiyakake pangembangan profesional sing terus-terusan kanggo mesthekake para guru kita paling apik.