fbpx
Platform Pembelajaran Online

sinau Apa wae
saka ngendi wae.

Apa sing pengin sampeyan sinau dina iki?

Basa

Subyek

Skills

Bocah-bocah cilik MyCoolClass
MyCoolClass Kids

Paling Keren

Cara Sinau!

Seneng-seneng lan sinau!

Pribadi siji-siji piwulang lan melu kursus klompok mung kanggo bocah! 

Temokake guru sing sampurna kanthi pelajaran pribadi siji-siji utawa kursus klompok sing nyenengake supaya cocog karo kabutuhane bocah. Guru kita ngerti kepiye bocah sinau lan menehi pelajaran sing migunani nggunakake macem-macem alat peraga, boneka, lan game.

 

Apa bakal dadi katrampilan basa sing kuwat, sinau instrumen,
utawa nggawe seni, MyCoolClass bakal ngewangi bocah supaya bisa ngembangake katrampilan sing dibutuhake kanggo masa depan sing sukses
.
 

Kejaba apik banget, kabeh guru uga duwe profesional pendidik lan ahli nalika mulang bocah.

Kelas individu

Gawe piwulang pribadi siji-sijine sing dirancang kanggo nambah kapercayan lan nambah katrampilan basa. Guru kita duwe ilmu, pengalaman, lan alat kanggo njaga supaya anak sampeyan melu nggunakake macem-macem game, alat peraga, lan liya-liyane.

Piwulang klompok

Apa bocah seneng seni, nari, musik, ilmu pengetahuan, utawa maca? We njamin sampeyan bisa nemokake dalan sing sampurna. Priksa kelas unik kita ing macem-macem topik lan subjek, sinau karo kanca anyar ing saindenging jagad!

Komunitas Global

Ora kaya platform pembelajaran liyane, kabeh guru bebarengan duwe organisasi MyCoolClass.
Minangka koperasi, model bisnis kita narik kawigaten para guru paling apik ing saindenging jagad sing wis memenuhi standar paling dhuwur.

Ngomong Kaya Boss

Inggris sing luwih apik kanggo

Bisnis sing luwih apik.

Bisnis Inggris MyCoolClass

Inggris mbukak lawang lan pasar!

Ayo diadhepi. Inggris minangka basa bisnis internasional.

 Apa sampeyan kerja karo perusahaan internasional, pengin nggawe macem-macem pasar,
utawa pindhah menyang luar negeri, dadi penutur basa Inggris sing mantep bakal menehi kauntungan. 


MyCoolClass nduweni instruktur sing paling mumpuni lan berpengalaman
saka sak ndonya sing khusus kanggo Business English.
Kabeh guru minangka profesional sing disertifikasi lan nawakake pelajaran pribadi
lan melu kursus dijamin bisa nambah skills komunikasi lan mbangun kapercayan. 

 

Bisnis cilik

Apa sampeyan kerja ing industri kayata keramahan utawa penjualan lan pemasaran lan kudu komunikasi nganggo basa Inggris? Guru Inggris Bisnis sing pengalaman bakal mbantu sampeyan berkembang ing lingkungan internasional sing kompetitif.

Preparation test

Bukti keahlian inggris minangka kauntungan sing kuat lan kadang dibutuhake universitas lan perusahaan. MyCoolClass duwe guru sing khusus kanggo nyiapake ujian IELTS, TOEFL, Cambridge, lan liya-liyane.

Pindhah menyang luar negeri

Apa sampeyan pindhah menyang Barcelona, ​​Paris, utawa Los Angeles, sinau basa lokal bakal nggawe urip luwih gampang. MyCoolClass duwe guru ing luwih saka 15 basa kanggo mbantu sampeyan ngembangake katrampilan sing dibutuhake kanggo berkembang ing negara anyar.

BUKU A DEMO GRATIS Saiki!

Carane ora iku bisa?

Golek a guru

Kita duwe akeh guru sing mumpuni kanggo milih. Ndeleng profil lan video kanggo nemokake guru sing paling cocog karo sampeyan.

1

Pesen Sampeyan kelas

Sinau nalika sampeyan pengin. Pesenan
dina lan wektu supaya cocog karo jadwal sampeyan.

2

Mulai Learning

Cukup mlebu kelas lan wiwiti petualangan sinau! 

3

100% Pendidik Profesional sing Diverifikasi

 

MyCoolClass mung nampa pendidik sing paling mumpuni saka saindenging jagad. Kabeh guru kudu ngrampungake proses verifikasi 4 langkah sing ditindakake dening tim kita. Guru kudu setuju karo priksa latar mburi pidana sadurunge mulang ing platform. Kita njamin kabeh guru bisa memenuhi standar paling dhuwur.  
  • Verifikasi Identitas
  • Verifikasi Sertifikat
  • Verifikasi Demo
  • Verifikasi Latihan

MyCoolClass nyedhiyakake pelatihan pangembangan profesional sing terus-terusan supaya para guru bisa dadi sing paling apik.  

Aja Tetep Guru Ngenteni ...Pesen Piwulang DEMO GRATIS Dina Iki!

1. Gawe Akun Gratis
2. Temokake Guru Sampeyan
3. Mulai Sinau