fbpx

Tietosuojalauseke

Tervetuloa MyCoolClassiin!

Kunnioitamme oikeutta yksityisyyteen.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee tuotteen käyttöä https://mycoolclass.com, https://school.mycoolclass.com, https://coop.mycoolclass.com, https://pl.mycoolclass.com, https://es.mycoolclass.comhttps://hk.mycoolclass.comhttps://members.mycoolclass.com  (Nettisivu"). Se kertoo sinulle (asiakkaalle ja opettajajäsenillemme), mitä odottaa, kun keräämme henkilötietoja sinusta ja mitkä ovat oikeutesi tietojen keräämiseen. Se tarjotaan Yhdistyneen kuningaskunnan vuoden 2018 tietosuojalain ja EU: n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisten velvoitteidemme mukaisesti.

Olemme päättäneet muotoilla tietosuojakäytäntömme Yhdistyneen kuningaskunnan vuoden 2018 tietosuojalain ja EU: n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, koska nämä kaksi tietosuojalakia tarjoavat korkeimmat tietosuojavaatimukset ja saattavat ylittää alueellasi vaaditut vaatimukset, jos asut ulkomailla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja EU: ssa.

Emme kerää mitään henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta, ellei se ole vastausta siihen, että käytät verkkosivustoamme tai otat aktiivisesti yhteyttä meihin tai rekisteröidyt johonkin verkkopalvelutuotteistamme. Henkilötietojesi turvallisuus on meille erittäin tärkeää.

Tätä tietosuojakäytäntöä tarkistetaan säännöllisesti sen varmistamiseksi, että palvelemme edelleen tietosuojasi etuja, ja pidätämme oikeuden päivittää sitä tarpeen mukaan.

Tarkista tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti. Se tulee lukea MyCoolClass-ehtojen ja evästekäytäntömme rinnalla. Ellei toisin ole määritelty, käytetyillä termeillä on sama merkitys kuin Ehdoissa.

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai valituksia tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla.

1. Meistä

Tässä tietosuojakäytännössä viittaukset "meihin" tai "meihin" viittaavat MyCoolClass Co-Operative Limitediin. Olemme rekisteröityneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa yhdistyksenä Co-operative and Community Benefit Societies Act 2014 -rekisterin mukaisesti. Rekisterinumero RS004790.

2. Mitä tietoja keräämme

2.1. Rekisteröityminen MyCoolClassiin

Oppijat: Kun rekisteröidyt MyCoolClass-verkkosivustolle, luot ja päivität oppijaprofiilisi ja / tai kun ostat verkkosivustolta verkkokursseja tai kursseja, keräämme seuraavat tiedot:

  • Nimi, sähköpostiosoite, ikä (vaaditaan)
  • Kotiosoite, syntymäaika, puhelinnumero, kansalaisuusmaa (vaaditaan tietyille kursseille)
  • Muut henkilötiedot, jos päätät rekisteröityä MyCoolClass-tilille kolmansien osapuolten sivustoilla, kuten Facebook ja Google, ja olet antanut henkilötietosi kyseisillä alustoilla.
  • Luotto- / maksukorttitiedot
  • Tiedot, jotka liittyvät verkkosivustomme käyttöön ja ilmoittautumiseen online-luokkiin ja kursseille
  • Tiedot, jotka olet antanut kirjeenvaihdon yhteydessä (mukaan lukien kyselyt)

Tiedot, jotka on saatu kolmansilta osapuolilta, kuten Facebook tai Google tai kumppanimme, jotka saattavat kutsua sinut tiettyyn luokkaan tai kurssille.

opettajat: Jos olet Opettaja ja käytät verkkosivustoamme tullaksesi Opettajaosuuskunnan jäseneksi, keräämme seuraavat tiedot:

  • Nimi, sähköpostiosoite
  • Kansalaisuus, asuinmaa ja puhutut kielet.
  • Perusaiheet, joita opetat.
  • Opettamiesi opiskelijoiden ikäryhmät.
  • Opettamasi luokan koot.
  • Lisätietoa pätevyydestäsi pyydetään esivalintaprosessissa ja erikseen täyttämällä esivalintalomake verkkosivustollamme.

2.2. Oppimismatka
Oppijat: Kun osallistut online-luokkaan tai osallistut johonkin kurssistamme, voimme kerätä ja tallentaa seuraavia lisätietoja:

  • kommentit, jotka lähetät vapaaehtoisesti osallistuessasi online-keskusteluihin luokan / kurssin kouluttajien ja muiden oppijoiden kanssa luokan / kurssin aikana.
  • kaikki sähköpostiviestit MyCoolClassin kanssa käyttäjän tuen hakemiseksi tai luokkaan / kurssiin liittyvien kyselyjen lähettämiseksi, sinut voidaan rekisteröidä.
  • kaiken luokan / kurssin aikana lähettämäsi sisällön, kuten kirjalliset tehtävät, tietokilpailut ja kokeet sekä arviointien tulokset.
  • kaikki henkilöllisyyden todentamiseksi lähettämäsi tiedot ja asiakirjat, jos vaaditaan todistuksen tai akateemisen akkreditoinnin saamiseksi. MyCoolClass suorittaa kaikki henkilöllisyyden tarkistukset yrityksen sisällä.
  • vastaukset, jotka annat vapaaehtoisesti MyCoolClassille, luokan / kurssin kouluttajille tai kyselyihin, kyselyihin tai opettajien tutkimuksiin, joihin voisit osallistua luokkaan / kurssiin liittyen

2.3. Pyydetään lisätietoja MyCoolClass-luokasta / kurssista

Keräämme tietoja verkkosivustomme vierailijoilta, jotka ilmaisevat kiinnostuksensa tiettyyn online-luokkaan tai kurssiin ja haluavat, että luokan tai kurssin tarjoava opettaja ottaa meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta. Tiedot (oppijoiden iästä riippuvat) voivat sisältää:

  • Opiskelijan ja / tai vanhemman tai huoltajan nimi, sähköpostiosoite opiskelijan iästä riippuen.
  • Koulutustausta, työtausta, osoite, asuinmaa ja puhelinnumero

2.4. Verkkosivustolle pääsy

Kun käytät verkkosivustoa, voimme käyttää evästeitä seuraamaan, keräämään ja yhdistämään tietoja verkkosivustosi käytöstä, mukaan lukien vierailemasi sivut, tietyt URL-osoitteet, jotka veivät sinut verkkosivustollemme, ja verkkosivustollemme upotetut linkit, jotka sinulla on käyttää. Nämä tiedot voivat sisältää IP-osoitteita ja kaikki evästeiden keräämät tiedot. Tähän voi sisältyä myös tietoja, kuten vierailun aika ja pituus tietyillä verkkosivustomme sivuilla, sekä sivujen vuorovaikutustiedot. Lisätietoja evästeiden käytöstä on sivustollamme Evästeet.

3. Miten käytämme tietojasi

3.1. Tarjoamalla sinulle online-palveluitamme ja tuotteitamme keräämme, tallennamme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

3.1.1. hallita oppijatiliäsi tai opettajan tiliäsi.

3.1.2. tarjota sinulle teknistä tukea.

3.1.3. lähettää sinulle sähköposti-ilmoituksia ja päivityksiä kursseista ja kursseista, joihin olet kirjautunut.

3.1.4. jos suoritat akateemisen opintosuorituksen, ammatillisen sertifikaatin ja / tai muun muodollisen oppimisen tunnustamisen kurssin, annat yliopistolle tai muulle oppilaitokselle mahdollisuuden seurata ja seurata edistymistäsi, antaa sinulle asiaankuuluva tunnustus ja ottaa suoraan yhteyttä kanssasi kurssin etenemisestä ja suorittamisesta.

3.1.5. ottaa sinuun yhteyttä satunnaisesti kutsuttaaksesi sinut jakamaan mielipiteitäsi ja kokemuksiasi MyCoolClassista sekä julkaisemaan asiakasarvosteluja ja luokituksia kursseillemme verkkosivustollamme tai muilla mediakanavilla.

3.1.6. markkinointitarkoituksiin, joissa annat meille suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen, joka voi sisältää sähköposti- ja / tai puhelinviestintää, joka sisältää tietoja, uutisia ja kursseja ja kursseja koskevia tarjouksia verkkosivustollamme.

3.1.7. potentiaalisten asiakastietokantojen luomiseen sovittamalla henkilötietojesi demografiset tiedot kansalaisten kanssa.

3.1.8. käyttää tietojasi kootussa muodossa tunnistamaan suuntauksia verkkosivustollamme ja trendejä asiakastietokannassamme. Voimme käyttää näitä tietoja kootussa ja nimettömässä muodossa sisällön kehittämiseksi ja parantamiseksi.

3.1.9. jakaa yleisiä käyttäjätietoja verkkokurssien tarjoajille (jäsenopettajamme) verkkokoulutukseen liittyvää tutkimusta varten (kuten jäljempänä on esitetty tarkemmin);

3.2. Käytämme evästeitä keräämään tietoja verkkosivustosi käytöstä verkkosivustomme toiminnan sekä tuotteiden ja palveluiden laadun mahdollistamiseksi, ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Lisätietoja on evästekäytännössämme.

4. Kenelle voimme jakaa tietojasi

4.1. Edellä mainittuja tarkoituksia varten voimme jakaa tietojasi seuraaville kolmansille osapuolille. Huomaa, että kolmansien osapuolten henkilötietojesi käyttöä ohjaavat heidän omat tietosuojakäytäntönsä ja ne aiheuttavat erillisiä velvoitteita sovellettavien tietosuojalakien nojalla. Suosittelemme, että luet huolellisesti kaikki kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt, jotka saattavat koskea sinua.

4.2. Kolmannet osapuolet, jotka voivat vastaanottaa tietojasi, ovat:

4.2.1. maksupalveluntarjoajamme (i) PayPal (UK) Limited, (Ii) Viisas; ja (iii) Stripe Inc.; (iv) Payoneer

4.2.2 koulumme online-hallinnointialustan tarjoaja (i) Ayotree

4.2.3. arviointien ja merkintäjärjestelmien tarjoajat, kun rekisteröidyt arviointiin tai lähetät teoksen merkitsemistä varten verkkokurssin yhteydessä;

4.2.5. asiakassuhteiden hallintapalvelujen tarjoaja (Ayotree) (jonka avulla voimme esimerkiksi lähettää henkilökohtaisia ​​sähköpostiviestejä sinulle); kaikkia asiakassuhteita hoidetaan talon sisällä.

4.2.6. tiedostojen tallennus- ja hallintapalveluntarjoajamme.

4.2.7. kolmannen osapuolen arvostelu- ja arviointikumppanimme, (google), joka auttaa meitä keräämään ja valvomaan kaikkia arvioita ja luokituksia, jotka voit päättää tarjota verkkosisältömme ja kurssejamme;

4.2.8. Mikä tahansa taho, jolle olemme velvollisia luovuttamaan tai jakamaan tietojasi laillisten velvoitteiden noudattamiseksi tai ehtojen ja muiden lakivaatimusten noudattamiseksi tai soveltamiseksi; tai oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden, käyttäjien tai muiden suojaamiseksi. Tähän sisältyy tietojen vaihto muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petostentorjunnan ja luottoriskin vähentämisen tarkoituksiin.

5. Kuinka opettajamme voivat käyttää tietojasi

5.1 Kun olet rekisteröitynyt MyCoolClassiin, voimme käyttää tietojasi määrittämään kiinnostuksen taso, jota sinulla voi olla ilmoittautumisessamme opettajien tarjoamiin jatkokursseihin.

5.3. Opettajamme voivat myös upottaa linkkejä verkkokurssimateriaaliin tai kurssiin liittyviin sähköpostiviesteihin, ja tällaiset linkit poistavat sinut MyCoolClass-verkkosivustolta ja johtavat kolmannen osapuolen verkkosivustolle, josta opettaja on yksin vastuussa. Jos sinua pyydetään toimittamaan henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, näiden tietojen kerääminen ei kuulu tämän tietosuojakäytännön piiriin ja sinun on tutustuttava kolmannen osapuolen verkkosivuston käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöön ennen kuin lähetät tiedot. Sinun ei missään vaiheessa tarvitse toimittaa mitään tietoja kolmansien osapuolten verkkosivustoilta ehtona verkkotunneille tai kurssille MyCoolClass -verkkosivustolla, eikä päätöksesi olla antamatta tietoja kolmansien osapuolien verkkosivustoilla ei vaikuta edistymiseen tai merkkeihin luokka tai kurssi.

6. Tietojesi käsittelyn oikeusperusta

Meillä on useita oikeusperustoja yllä kuvattujen henkilökohtaisten tietojen keräämiseen ja käyttöön. He ovat:

6.1. Jos henkilötietojesi käyttö on välttämätöntä minkä tahansa kanssasi tehdyn sopimuksen mukaisten velvoitteidemme täyttämiseksi (mukaan lukien pääsyn tarjoaminen verkkosivuston online-kursseille ja kursseille, joille olet rekisteröitynyt ja / tai ostanut).

6.2. Jos meillä on nimenomainen suostumuksesi kerätä, tallentaa ja käyttää tietojasi tiettyyn tarkoitukseen, mukaan lukien jos suostut saamaan markkinointi- ja markkinointiviestintää tuotteille verkkosivustollamme.

6.3. Jos henkilötietojesi käyttö on välttämätöntä MyCoolClassin laillisten etujen tai kolmannen osapuolen, kuten luokkamme / kurssitarjoajamme, oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, kunhan omat etusi, perusoikeutesi tai -vapautesi eivät korvaa näitä etuja. Meidän on esimerkiksi varmistettava, että näissä tapauksissa voit kohtuudella odottaa henkilötietojesi käyttöä ja että sillä on minimaalinen vaikutus henkilökohtaiseen yksityisyyteesi. Tällaisia ​​oikeutettuja etuja ovat:

6.3.1. harjoittaa jokapäiväistä liiketoimintaamme, mukaan lukien täysin toimivan verkkosivuston toiminta, joka tarjoaa online-koulutustuotteita.

6.3.2. rakentaa suhteita kouluihin, korkeakouluihin, yliopistoihin ja muihin verkko-opetuksen alan instituutioihin.

6.3.3. varmistaa korkean asiakaspalvelun taso jatkuvan asiakasviestinnän ja vastausten avulla asiakkaiden kyselyihin.

6.3.4. sijoittaa, testata ja ottaa käyttöön uusia luokan tai kurssin tuotteita, joiden uskomme hyödyttävän asiakkaitamme tai potentiaalisia asiakkaita.

6.3.5. seurata ja varmistaa sopimusvelvoitteiden täyttyminen.

6.3.6. suorittaa markkinatutkimusta ja liiketoiminnan kehittämistä.

6.3.7. käyttää verkkosivustoamme.

6.3.8. harkita opettajien jäsenhakemustasi, jos haet jäsenyyttä opettajamme osuuskunnassa.

7. Tietojen varastointi ja turvallisuus

7.1. Kaikki tiedot tallennetaan suojatuille palvelimillemme. Kun rekisteröidyt, pyydämme sinua valitsemaan salasanan, jonka avulla voit käyttää online-luokkia, kursseja ja sisältöä. Olet vastuussa tämän salasanan luottamuksellisuudesta. Pyydämme, ettet jaa tätä salasanaa kenellekään.

7.2. Lisäksi me (tai puolestamme toimivat kolmannet osapuolet) voimme myös tallentaa tai käsitellä sinusta keräämäämme tietoja Ison-Britannian tai Euroopan talousalueen ulkopuolisissa maissa, joilla voi olla erilaiset tietosuojastandardit kuin Isossa-Britanniassa ja EU: ssa. Erityisesti verkkosivustomme käyttämät palvelimet sijaitsevat Bulgariassa (EU-maa), ja teemme yhteistyötä kurssien tarjoajien (opettajien) kanssa ympäri maailmaa. Olemme ottaneet käyttöön teknisiä ja organisatorisia turvatoimia estääkseen henkilökohtaisten tietojesi menettämisen tai luvattoman käytön. Vaikka olemme pyrkineet kaikin tavoin varmistamaan tietojesi turvallisuuden, sinun vastuullasi on tehdä tietoinen päätös käyttää palveluitamme ja tuotteitamme tai jos huolesi tietojen käsittelystä vaatii sinua pidättäytymään käyttämästä palveluitamme Verkkosivusto.

8. Tietojen säilyttäminen

8.1. Säilytämme sinulta keräämiäsi henkilötietoja, jos meillä on jatkuvan laillisen liiketoiminnan tarpeen tehdä niin (esimerkiksi tarjota sinulle pyytämäsi palvelu tai noudattaa sovellettavia laki-, vero- tai kirjanpitovaatimuksia).

8.2. Kun meillä ei ole jatkuvaa laillista liiketoiminnan tarvetta käsitellä henkilötietojasi, joko poistamme tai anonymisoimme ne, tai jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi siksi, että henkilökohtaiset tietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoihin), säilytämme turvallisesti henkilökohtaiset tiedot ja eristää ne jatkokäsittelystä, kunnes poistaminen on mahdollista.

9. Oikeutesi

9.1. Sinulla oppijana tai opettajana ovat seuraavat tietosuojaoikeudet:

9.1.1. Voit muokata henkilökohtaisia ​​tietojasi profiilisivulla milloin haluat. Ylläpidämme menettelyä auttaaksemme sinua vahvistamaan, että henkilötietosi pysyvät oikeina ja ajan tasalla, ja antamaan sinulle mahdollisuuden valita, haluatko saada materiaalia meiltä tai kumppaneiltamme.

9.1.2. Lisäksi voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää henkilötietojesi siirrettävyyttä. Jälleen voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä "Ota yhteyttä MyCoolClassiin" otsikko verkkosivustomme alatunnisteessa.

9.1.3. Voit peruuttaa tietyn sähköpostiviestinnän tilauksen seuraamalla itse sähköpostiviestinnässä olevaa Peruuta tilaus -linkkiä. Voit myös päivittää henkilökohtaisia ​​tietojasi kirjautumalla verkkosivustolle ja käymällä Oppija- tai Opettajat-tilisi sivulla ja muuttaa viestintäasetuksiasi. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] jotta voimme käyttää, korjata tai päivittää henkilökohtaisia ​​tietojasi järjestelmissämme. Vastaamme jokaiseen sähköpostiin mahdollisimman nopeasti.

9.1.4. Vastaavasti, jos olemme keränneet ja käsitelleet henkilötietojasi suostumuksesi perusteella, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suorittamamme käsittelyn laillisuuteen, eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn muulla laillisella käsittelyllä kuin suostumuksella.

9.1.5. Jos sinulla on yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä tai ratkaisemattomia ongelmia, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja.

9.1.6. Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.
Yhdistyneen kuningaskunnan, Euroopan talousalueen, Sveitsin ja eräiden Euroopan ulkopuolisten maiden, kuten Yhdysvaltojen ja Kanadan, tietosuojaviranomaisten yhteystiedot ovat saatavilla tästä.

10. lapset

Otamme vakavasti oikeudellisen velvollisuutemme suojella lasten yksityisyyttä. Ainoa tieto, jonka voimme kerätä alle 13-vuotiaasta lapsesta, on lapsen etunimi ja ikä; tämä on niin, että lapselle voidaan tarjota ikään sopivia luokkia ja oppimateriaaleja.
Vanhemmat tai huoltajat voivat rekisteröidä alle 13-vuotiaan lapsen verkko-oppimiseen verkkosivustomme kautta; Tätä varten vanhemman tai huoltajan on rekisteröidyttävä tilille ja lisättävä lapsi (t) tililleen, jotta he voivat käyttää verkkokursseja ja kursseja.
Alle 13-vuotiaat lapset eivät voi luoda omia tilejä verkkosivustollemme. Kaikilla alle 13-vuotiailla lapsilla, jotka yrittävät luoda vanhemmista tai huoltajista riippumattoman tilin, tili ja henkilötiedot poistetaan Learners-tietokannastamme.
Odotamme vanhemman tai huoltajan valvovan lapsensa verkkosivustomme käyttöä. Lapselle ei anneta profiilisivua, ja kaikki lapsen verkkosivustomme käyttöön liittyvät tiedot osoitetaan vanhemman tai huoltajan profiilisivulle.

11. Evästeet

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneen kiintolevylle ja joita käytetään henkilötietojesi keräämiseen. Voit halutessasi kieltäytyä evästeistä, mutta jos teet niin, jotkut verkkosivuston tai verkkokurssien toiminnot eivät välttämättä ole enää käytettävissäsi.
Lisätietoja evästeistä, mukaan lukien lisätiedot siitä, mitä ne ovat ja miten niistä voidaan kieltäytyä, on evästekäytännössämme.

12. Yhteystiedot

MyCoolClass Co-Operative Limited
FAO: tietosuojavastaava
Sähköposti: [[sähköposti suojattu]]

13. Tämän tietosuojakäytännön päivittäminen

Voimme päivittää tai muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin lain noudattamiseksi, toimialamme parhaiden käytäntöjen mukaisesti tai muuttuvien liiketoimintavaatimustemme mukaisesti. Kaikki päivitykset tai muutokset julkaistaan ​​verkkosivustolla. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä, verkkokurssien ja -sisällön käyttöä ja/tai tarjoamalla verkkokurssien ja -sisällön yhteydessä sisältöä, sinun katsotaan hyväksyneen tietosuojakäytännön sellaisena kuin se on muutettuna käyttöösi ja käytön aikana. Vaikka MyCoolClass pyrkii tarjoamaan käytäntöjemme käännetyt versiot, kaikkia muita kieliä kuin englantia ei pidetä virallisina, emmekä voi taata automaattisten käännösten tarkkuutta.

 

Tämä sivu on päivitetty viimeksi syyskuussa 2021